Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

9 gceist nach mór a bheith ar eolas acu faoi theiripe solais dhearg

Vabastusaeg: 2020-08-31 09:33:24  Löögid: 21

Kas sa punase tule teraapiast oled kuulnud?See's esineb sageli uudistes ning kõik alates kuulsustest kuni professionaalsete sportlasteni ja paljud tavalised inimesed hüppavad punase tule teraapia vagunisse.

Kuigi punase valguse ravi kasulikkus võib tunduda uskumatu imena, ei ole see siiski meditsiinikogukonnale uus mõiste.Tegelikult avastati punase tule ravi esimest korda rohkem kui sada aastat tagasi.

Aga kuna punase valguse ravi on kasvanud populaarsus, nii on küsimused ümbritsevad selle efektiivsust ja ravi potentsiaali.   Allpool on 9 sageli esitatud küsimusi ja vastuseid punase valguse ravi:

Esiteks.   Mis on punase valguse teraapia?

Üldiselt, punane valgusravi on lainepikkus, mis annab konkreetset energiat kehale, kasutab punaseid madalatasemelisi valguse lainepikkusi, et ravida nahaprobleeme, sealhulgas vananemist, valu ravi ja haavaravi.Meie kehades olevad rakud suudavad absorbeerida neid erilisi valguse lainepikkusi, aidata üles reguleerida rakkude jõudlust ja saavutada ravitulemusi.

Kaks.   Kui kaua on punase valguse ravi olnud?

Punase valguse ravi sai esimest korda esile 1903, punase valguse ravi on ajalugu rohkem kui 100 aastat.

Kolmas.   Kuidas punase valguse ravi toimib?

Sarnaselt päikesevalgusega töötavad taimed fotosünteesil ja kiirendavad koekasvu, suudavad inimrakud absorbeerida valguslainepikkusi, et stimuleerida kollageeni ja elastiini tootmist.Kui su keha neelab teatud lainepikkusi valgusenergiat, annab punane valgus energiat su rakkudele.Need footonid, terapeutiline valgus, tekitavad teie rakkude mitokondrites keemilise reaktsiooni, mis suurendab energia tootmist ja taastumist.Kui teie keha neelab teatud lainepikkusi valgusenergiast, toodab see rohkem energiat, suurendades seeläbi keha ja#39;loomulikku võimet taastada ja s äilitada elujõudu.

4   Mida saab punase valguse teraapia teha?

On palju tõendeid, et punase valguse ravi võib ka ravida/leevendada järgmisi tingimusi:

 

Kiirendab haavade paranemist.

Juuste kasv

Valu randmekanali sündroomi tõttu & artriit

Armkude moodustumine/välimus

Lihaskude & ühine taastumine pärast füüsilist Tootlikkus

Vähendab kemoteraapia kõrvaltoimeid

Lihasjäikus ja spasmid

Vähendada venitusarmide välimust@ info: whatsthis

Naha tervise parandamine

Akne täiustamine

Väljendada rasva põletamist ja kehakaalu langust

Tugevdada immuunsust


5.   Kas punase tule teraapia on ohutu?

Punane valgusravi on ohutu ja kliiniliselt tõestatud erinevate naha ja valu ravi seisundite raviks.Erinevalt teist tüüpi valgusravi, LED ei sisalda ultraviolettkiirguse (UV) kiirte, nii et ei ole oht, et vähk põhjustab kahju nahakoe.   Võrreldes laseritega tekitavad valgusdioodid ebaolulist hulka soojust ja neid ei peeta märkimisväärseks riskiks.

Kuues.   Millised on punase valguse ravi kõrvalnähud?

Paljud uuringud on näidanud, et punase valguse raviks ei ole35;39;Punane valgusravi ravi on mitteinvasiivne, valutu, ei vaja taastumisaega, ja saab kasutada kõiki nahatüüpe ja toonid.

7.   Kui tihti ma peaksin kasutama punase valguse teraapiat?

Punane valgusfoor ravi on tõhusam, kui te peate regulaarse raviga sammu.Anti-vananemise näiteks, enamik professionaale soovitada 3-4 ravi nädalas, kuid külastavad dermatoloog, mis sageli võib olla ebamugav ja kallis.Seega on väga vajalik osta üks komplekt ja kasutada seda kodus.

Kaheksa.   Kui palju punase valguse ravi maksab?

Kulud s õltuvad Where te elate, kuid üks 30-minutiline seanss dermatoloog' büroo võib ulatuda kuni $50$100 või enamani.Punane valgusravi komplektid kodus kasutamiseks võib maksta $25$300+, kuid kõik seadmed ei ole võrdsed.Odavad valikud Tavaliselt ei anna samu tulemusi kui professionaalsed seadmed.Kui soovite nautida punase valguse ravi, kõik tegurid arvesse, kulutamine natuke ekstra kvaliteetne valgusravi on väärt investeering.

-9.   Where kas ma võin osta punase tule teraapia seadme?

Turul on mitmeid punaste valguskiirte ravi seadmeid, te võite leida tooteid kergesti.Aga sa pead valima hoolikalt, vältida osta midagi vähe efekti.Kui te tahate investeerida punase valguse teraapiasse, siis on see35;39;väärt raha FDA-lt puhastatud seadme ostmiseks; sel viisil näete te35;39;tegelikult järjepideva ravi tulemusi.Hinnalised, reguleerimata seadmed on sageli ebatõhusad või lõpetavad töö mõne kuu või kahe pärast.


Järeldus:

Kuigi punase valguse ravi on olnud umbes alates 1903, see on hiljuti muutunud peavoolu meetod, et inimesed kasutavad ravida erinevaid muresid.

Red Dot toodab FDA puhtaid professionaalseid valgusteraapia seadmeid üle kümne aasta, on palju erinevaid mudeleid, mida inimesed saavad valida, saab kasutada kodus ja müügis.Me toodame kõige võimsamat punase tule teraapiat, parim otsus peab olema meilt ostmine.

rd1000_led_red_lights.png


Eelmine: Ba cheart aird a thabhairt ar 5 g...

Järgmine: Mis kasu on punase valguse ravi i...