Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Ba cheart aird a thabhairt ar 5 ghné agus trealamh teiripe solais faoi stiúir á cheannach sa tSín

Vabastusaeg: 2020-08-27 14:45:11  Löögid: 23

Kui me tahame leida õige Hiina tootja infrapuna teraapia seadmed, esimene asi paar minutit, mitme nurga analüüs.

Kvaliteet: Kvaliteet peaks olema esikohal.Kuna vahemaad probleem, transpordi kulu on üsna suur, kui kvaliteet on küsimus mitte ainult suurendada kulusid endale, võib ka jätta halb mulje kliendi ja35;s s üda.

Kulud: Selleks et vähendada tehingukulusid ja hõlbustada kontakti tarnijatega, tuleks kaaluda ka mõningaid suuri, kuid suhteliselt tundmatuid margitoote tarnijaid.Samuti on lihtsam läbirääkimisi pidada ja usaldust võita.

Toote kategooria: Kui meil on mitu toodet käes ja vaja otsida tarnijaid, peaksime kaaluma, kas on patent, kas seda saab kohandada Odm, vältida homogeniseerimine konkurentsi, ei mingit kasumit.

Piirkond: kas tootja asub LED-tööstuses, välja arendatud aladel, nagu Shenzhen, Guangdongi provints.Shenzhen arendas rannikul tehnoloogiat, mis oli väga mugav.

See võib säästa aega tarnijate leidmiseks, kuid ka toodete pakendamise ostude hankimisel, suurendada riigihangete mahtu ja hinnasoodustusi.

Kokku võttes annavad need kolm punkti meile teatud suuna meie tarnijate otsimisel, mis võib säästa meile palju aega, võrreldes otsimisega ilma mõtlemata.

Tarnijate kontrollimine ja hindamine

Me peame läbima ekskursiooni, enne kui saame teha hinnangu, kuid selleks, et säästa aega ja kulusid, saame me minna läbi ekskursiooni iga tarnija jaoks.

Seega peaksime andma tarnijatele ja meile teavet veebipõhiste teadmiste ja teabe kohta sõeluuringute kohta, valima tugevuse, hea tarnijate müügi kontrollimiseks.

Saada e-kiri, milles küsitakse Google's aadress, et näha, kas see on ehtne.

RD1000_led_therapy_EMF-0cm.jpg



Eelmine: Kuidas leida Hiina punase tule la...

Järgmine: 9 gceist nach mór a bheith ar eo...