Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

4 Cúiseanna Cén fáth ar chóir duit Teiripe Solas Dearg a Úsáid

Vabastusaeg: 2020-09-02 09:26:44  Löögid: 19

Punane valgusravi (RLT) näo nahaprobleemid, kasutades madala lainepikkusega punane tuli lahendada nahaprobleemid.Paljud eksperdid usuvad, et see saab täpselt aidata parandada nahatingimusi, armid, ja märke vananemisest, sealhulgas kortse ja vanusetäpid.

Järgnevalt on nimekiri punase valguse funktsioone oma viide.

Esiteks.   Naha tervise parandamine

Kaks.   Akne täiustamine

Kolmas.   Haavade paranemine

4   Juuksed kasvavad

Esiteks.   Naha tervise parandamine

See on nagu uurimus päevikus.   Seminarid nahakaudses meditsiinis ja kirurgias   Punkte, mitokondria rakkude rakkude naha võiks   neelavad need valgusosakesed, mis   on kasulik   rakud   kuni   toota rohkem adenosiintrifosfaat, ja et   on rakkude energia allikas.   Paljud eksperdid omistavad RLT positiivne kasu selle funktsiooni.    

Paljud uuringud on näidanud, et see ravi on paljutõotav, kuid ulatuslikumad inimeste kliinilised uuringud aitavad kindlaks teha RLT võimalikke rakendusi.

Potentsiaalne kasutada RLT kui meetod noorendamise nahka on meelitanud paljuteadusuuringud.RLTvõib aidata nahka noorendada järgmiselt:

·   Parandada näo tekstuuri ja vähendada peeneid ridu

·   Vähendada raskuse kortse

·   Rakkude kaitsmine kahjustuste eest

·   Suurendada mRNA taset rakkudes, mis aitab stimuleerida rakke

·   Suurendada kollageeni tootmist nahal ja teha nahk elastne

·   Suurendada fibroplastide tootmist, mis aitavad kaasa kollageeni ja muude kudede kiudude tootmisele

·   Vere ringluse ja vereringe suurenemine koerakkude vahel

Kollageen on nagu pikaahelaline aminohape, mis on kõige rikkalikum valk inimkehas.See&35;39;vastutab naha elastsuse, juuste mõjuvõimu suurendamise ja sidekoe korrastamise eest.Tegelikult moodustab kollageen 30%kehast#39; on kogu valk ja 70%-line nahk.

Kõik organismid peavad tegema ATP rakud töötavad ja ellu jääda.Peaaegu kõik organismid toetuvad loomulikule valgusele, et juhtida meie rakkude protsessi iga päev.Loodusliku valguse punased ja peaaegu infrapuna lainepikkused stimuleerivad rakkude mitokondrit, mis on vastutav valguse, hapniku ja toidu neelamise eest, mida me sööme, ning muundavad need meie keha jaoks kättesaadavaks energiaks raku hingamise kaudu.

Punane valgusravi võib taastada terve raku funktsiooni ja stimuleerida kollageeni tootmist, mis on põhjus, miks nii paljud inimesed kogevad naha ja vananemise mõju punase valguse ravi.

2.akne parandamine

Punane valgusravi vähendab ägedat ja kroonilist põletikku, suurendades verevoolu kahjustatud kudedesse, ning paljudes kliinilistes uuringutes on leitud, et punase valguse ravi võib suurendada keha ja#39; antioksüdandivõimet.Selle punase valguse ravi loomulik põletikuvastane toime, mis ilmneb ühes uuringus teise järel, on võti naha noorendamiseks ja välimuse parandamiseks.

Nagu läbivaatamine on   Seminarid nahakaudses meditsiinis ja kirurgias   märgib ka, fototeraapia on võimalik võimalus ravi akne vulgaris.

Päikesevalgus võib muuta sebaceus näärmete käitumist.Sebaceus näärmed toodavad sebumi, mis võib ummistada poore ja põhjustada akne.Punane tuli võib aidata leevendada üliaktiivseid nääre.

Probleem on   et paljud inimesed on päikesevalguse ekspositsioon on, et   See tuleb kokkupuude tugeva   UVA ja UVB kiirte, mis võivad põhjustada muid nahaprobleeme, nagu aeg läks.See   võiks   olema raske ja võib hõlmata arendada   Naha vähk.

Kas kasutatakse üksi või kombinatsioonis teiste ravimeetoditega, nagu sinine valgus, RLT on potentsiaalselt efektiivne ravi akne vulgaris.Valgus võib tungida naha, mis mõjutab naha sekretsiooni ja vähendada põletikku ja ärritust piirkonnas.

3.Haavade paranemine

On näidatud, et kerge ravi kiirendab kudede paranemist, vähendab haavade suurust ja kiirendab haavasulgumist ning teisi kasulikke mõjusid.

  On tõestatud, et need mehhanismid edendavad naha haavade paranemist ning vähendavad paranemisprotsessiga seotud valu.RFT   mis on ette nähtud naha 2mm- kujuliste pinnavigastuste raviks naha välimises 2mm- s ning mis hõlmavad normaalset, ägedat kirurgilist ja kroonilist haavaparanemist, sealhulgas, kuid mitte ainult diabeetiliste haavandite raviks.

Uuringud päeviku põhjal   Anais Brasileiros de Dermatologia   rõhutab asjaolu, et valgusravi võib aidata ravida haavu mitmel viisil,   nagu järgmine:

·   suurendada kasulikke fibroplastide naha

·   kollageeni tootmise suurendamine nahas

·   millega vähendatakse põletikku rakkudes

·   uute veresoonte moodustumise stimuleerimine, mida arstid nimetavad angiogeneesiks

4.Juuksekasv

Kvaliteetsed LED-fototeraapia seadmed võivad pakkuda nahale ohutut kontsentreeritud loodusliku valguse lainepikkust ilma kemikaale, ultraviolettkiirgust või liigset kuumust tekitamata.Need punased ja peaaegu infrapuna valguse lainepikkused, mis sarnanevad loomuliku päikesevalgusega, stimuleerivad rakkude mitokondriid, vähendavad oksüdatiivset stressi ja suurendavad vereringet, et teie keha saaks toota rohkem südamiku energiat, et end ise toita.

RLT muudab energia efektiivsemaks kogu kehas, parandab keha talitlust, kiirendab paranemist ja vähendab põletikku ja valu.Naha papillarakud mängivad olulist rolli juuste ringluse ja kasvu reguleerimisel

Uuring, mis avaldati ajakirjas Cosmetic and Laser Therapy   Uuris mõju madala taseme valguse inimesed alopeetsia.

Uuringus leiti, et inimesed, kes said RLT oli paranenud juuste tihedus võrreldes kontrollrühma.

Autorid märgivad, et mõju oli kasulik, kui inimesed rakendasid valguse lainepikkused 665 nanomeetrid (nm) ja 808 nm.

RD1500_body_therapy.jpg



Eelmine: Mis kasu on punase valguse ravi i...

Järgmine: Kuidas Punane Valgus Teraapia toi...